محل تبلیغات شما

 

 

انگیزه مقابله قائم مقام فراهانی با علی محمد باب، یکی از مسائل پرحاشیه و مبهم تاریخ معاصر است. برخی از مبلغان بهائیت بر این باورند که امیرکبیر فریب نهاد ت را خورد و درحالی که بابی ها هیچ گونه اختلالی در امنیت ایجاد نکرده بودند، صرفاً به جهت دگراندیشی سرکوب شدند.

کارنامه درخشان خدوم ترین صدراعظم ایران، میرزا محمدتقی خان فراهانی ابعاد مختلفی دارد، که یکی از مهم ترین و حساس ترین اقدامات او مقابله با جریان بابیه است.
امیرکبیر با اعدام علی محمد باب به چهره ای محبوب نزد علما و ت تبدیل شد، اما در اندیشه بهائیت شخصیتی منفور به حساب می آید. عباس افندی پسر ارشد بهاءالله درباره امیرکبیر می گوید: میرزا تقی خان امیرنظام…سمند همت را در میدان خودسری و استبداد بتاخت. این وزیر، شخصی بود بی تجربه و از ملاحظه عواقب امور آزاده. سفاک و بی باک و در خونریزی چابک و چالاک.»(1)
بابیه به رهبری علی محمد شیرازی حدود چهارده دهه پیش، در شرایط بحرانی عصر قاجار ظهور کرد. نابه سامانی هایی که بر اثر جنگ، قحطی و بیماری در آن برهه از تاریخ به وجود آمده بود، به مطالبه منجی آخرامان از طرف مردم شدت بخشید.
علی محمد با استفاده از این شرایط، ابتدا خود را باب ارتباط مردم با امام عصر معرفی کرد و به مرور زمان پا را فراتر نهاد و خود را مهدی موعود خواند و توانست در مدت کوتاهی طرفداران زیادی را همراه کند.
آیا امیرکبیر مظلوم کشی کرد؟ انگیزه مقابله صدراعظم با علی محمد باب، یکی از مسائل پرحاشیه و مبهم تاریخ معاصر است. برخی از مبلغان بهائیت بر این باورند که امیرکبیر فریب نهاد ت را خورد و درحالی که بابی ها هیچ گونه اختلالی در امنیت به وجود نیاورده بودند، صرفاً به جهت دگراندیشی سرکوب شدند.
ایرج اشراقی پژوهشگر تاریخ بهائیت در یکی از برنامه های شبکه بی بی سی، این ادعا را مطرح می کند که امیرکبیر در ماجرای سرکوب بابیه اشتباه کرد و بی جهت تسلیم خواسته ت شد، درحالی که او می توانست از این جنبش اجتماعی در جهت فعالیت

 

توصیفات امام(ره) و مقام معظم رهبری از امیرکبیر

امیرکبیر الگویی برای دولتمردان

ماجرای تدفین امیرکبیر در کربلا

امیرکبیر ,محمد ,علی ,بی ,بهائیت ,ت ,علی محمد ,یکی از ,درحالی که ,که امیرکبیر ,که بابی ,مبهم تاریخ معاصر

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها